| Avís legal |

 

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11  de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

Raó social: LLENA & PAMPALONA ADVOCATS, SCProfessional

NIF: J25383340

Adreça: Rambla Ferran, 2, 6º y 7º – 25007 – Lleida – LLEIDA

Telèfon: 973240075

Email: info@llenapampalona.com

 

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

 

Informar degudament dels productes i/o serveis prestats per l’entitat, de tots aquells esdeveniments celebrats en relació amb els seus serveis, així com, facilitar el contacte amb aquesta.

El present avís legal (d’ara endavant, l’Avís Legal) regula l’ús del lloc web: www.llenapampalona.com

 

LEGISLACIÓ

 

Amb caràcter general les relacions entre LLENA & PAMPALONA ADVOCATS, SCProfessional  i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

 

ÚS I ACCÉS D’USUARIS

 

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb LLENA & PAMPALONA ADVOCATS, SCProfessional o qualsevol de les seves delegacions.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

 

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de LLENA & PAMPALONA ADVOCATS, SCProfessional i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de LLENA & PAMPALONA ADVOCATS, SCProfessional.

 

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

 

LLENA & PAMPALONA ADVOCATS, SCProfessional  es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

LLENA & PAMPALONA ADVOCATS, SCProfessional no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de LLENA & PAMPALONA ADVOCATS, SCProfessional. La presència de “links” o enllaços en les pàgines web de LLENA & PAMPALONA ADVOCATS, SCProfessional () té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.